Website laten maken  een nieuw begin. Misschien had je het al gezien, de nieuwe webmasterportal is een feit! Webmasterstart heet de nieuwe telg en kan bereikt worden.

Wat vind je er nu al?

Het is onze ambitie om ervoor te zorgen dat dit een echt startpunt wordt voor webmasters die op zoek zijn naar info omtrent het bouwen, promoten en rentabiliseren van hun site.

Je vindt er nu al alvast massa’s tips en tutorials die je zullen helpen je site verder uit te bouwen.

De Webmasterstart Community

tc-webdesign.visionitgroup.be  had een krachtige community en het is onze bedoeling om dit zo mogelijks nog te versterken. Je kan terecht op het Webmaster Community Forum via www.webmasterstart.nl/forum.html

Meewerken?

tc-webdesign.visionitgroup.be  is zoals gezegd een community door en voor webmasters. Daarom zijn we volop op zoek naar webmasters met een bepaalde expertise en interesse om mee te werken aan dit open initiatief.
Vandaag is het een speciale dag voor de website. Enerzijds is het een dag van afscheid en anderzijds een dag van verwelkoming. De website waar ik jaren aan gewerkt heb laat ik nu los om andere dingen in mijn leven te gaan doen.

Verwelkomen doen we Bruno, de overnemer van de website. Bruno speelde met de gedachte om een webmaster community op te richten. Met de overname van deze website kan hij meteen vertrekken van een stevige basis. De domeinnaam zal wellicht in de loop van 2008 wijzigen en wellicht nog een heleboel andere zaken. Maar daar zullen jullie zeker van op de hoogte gebracht worden als het zover is door de man in kwestie.

Een volledig afscheid van het websitebouwen is dit niet, aangezien ik nog op diverse plaatsen op het net actief zal zijn zoals in het vertaalteam van phpBB, als lid van webmastercity, mastercode, ons forum hier én natuurlijk verder werk aan mijn eigen webdesignbureau. Een kijkje nemen kan altijd op www.iwop-webdesign.be.

Aan alle (trouwe) bezoekers, bedankt voor het vertrouwen in deze website! Zonder jullie was ik nooit gemotiveerd gebleven om deze website verder uit te bouwen. Ik heb doorheen de jaren ontzettend veel bijgeleerd moet ik zeggen en ik hoop jullie ook.

De toekomst

Wat momenteel online staat is uiteraard nog maar het begin. We zijn volop bezig met de promotie van de nieuwe site en gaan binnenkort een volledige nieuwe sectie introduceren waar je allerlei handige dingen als scripts en clipart zult kunnen dowloaden.

Ik zou zeggen laat aub horen wat je ervan vindt, tips en opmerkingen worden zéér gewaardeerd.

Het is bijna zover!

Zoals Wim in zijn laatste post aangaf, is het onze bedoeling om een volwaardige webmaster portal te creëren waar webmasters terecht kunnen om hun site te bouwen, te promoten en rendabel te maken.

We willen in de eerste plaats een Belgisch/Nederlandse community uitbouwen waar je artikelen kunt vinden rond alle aspecten van het maken van je website. Daarnaast gaan we op korte termijn ook resources aanbieden die de community leden kunnen gebruiken op hun site (bv. afbeeldingen, site templates, scripts etc).

Wat gaat er concreet veranderen?

Heel wat eigenlijk. Het belangrijkste is de verandering van naam van de site.

Omdat wvdwebdesign ontsproten is uit een persoonlijk initiatief van Wim en we een meer herkenbare naam zochten, hebben we gekozen om een volledig nieuwe site te starten. De naam verklap ik nog even niet, maar die kom je hier als eerste te weten.

De inhoud van Wvd wordt uiteraard niet overboord gegooid: we hebben hard gewerkt om alle tutorials en artikelen te verwerken in de nieuwe site (en uiteraard ook nieuwe content erbij te genereren). We gaan in de loop van de week beginnen met het redirecten van de artikel pagina’s naar de nieuwe pagina’s, op die manier kom je makkelijk op de nieuwe site.

Het forum zal voorlopig open blijven maar we gaan in de komende weken/maanden kijken hoe we alles vlot kunnen overzetten.

Meewerken?

Zoals gezegd is het onze ambitie om een volwaardige community op te bouwen waar leden zelf ook hun kennis en expertise delen. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers die graag bv. een bepaald onderdeel voor hun rekening willen nemen (bv. php, flash of e-mail marketing).

Mocht je eens willen bekijken wat de opties zijn, plaats dan even een comment op deze post en dan nemen we contact met je op.

Zo, ik denk dat dit ‘t zowat samenvat, ik hoop dat we met de nieuwe site de community van webmasters in België en Nederland een extra duwtje kunnen geven.

Seo bureau raadplegen

Wij zetten bezoekers om in echte klanten met ons SEO Team. We hebben wereldwijde klanten, Nederland is te klein voor ons. Wij halen het Maximale uit je Website of Webshop. We doen een uitgebreide SEO analyse voordat we aan de slag gaan.

Online Marketing team

Wij zijn een team van internet experts gespecialiseerd in SEO en linkbuilding. Dagelijks zorgen wij ervoor dat de websites van onze klanten beter gevonden worden in Google. Naast SEO advies en het optimaliseren van websites om hoger te scoren in Google gaan wij nog een stap verder. Wij plaatsen handmatig backlinks op relevante websites, deze links zijn kwalitatief wat op korte termijn zorgt voor goede resultaten.